theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

De Facilitators

Als je besluit om een 5-MeO-sessie te ondergaan, is het belangrijk dat je een begeleider (facilitator) kiest die bij je past. Je staat immers op het punt om een van de belangrijkste momenten in je leven te ervaren, en je wilt volledig kunnen vertrouwen op degene die je hierin begeleidt.

Al onze facilitators hebben zelf ruime ervaring met 5-MeO sessies en hebben zich uitgebreid verdiept in de materie, waardoor ze een veilige en respectvolle ruimte kunnen creëren. Ze zijn gepassioneerd over het delen van de kracht en het potentieel van 5-MeO-DMT als middel voor zelfontdekking, genezing en spirituele groei. Hun doel is om een positieve en levensveranderende ervaring te bieden, die je kan helpen om dieper inzicht te krijgen in jezelf en in het leven.

Mocht je naast de persoonlijke informatie nog aanvullende informatie over een betreffende facilitator wensen, neem dan gerust contact met hen op.

Bezoek pagina 5Meo Venray - Rudi Bezoek pagina 5MeO Boxmeer - Ilona Bezoek pagina 5MeO Hengelo - Edwin Bezoek pagina 5MeO Purmerend - Michael Bezoek pagina 5MeO Alkmaar - Zack Bezoek pagina 5MeO Eindhoven - Boriska
rudi-250

Rudi Nooijen

Rudi kijkt er naar uit om je te mogen ontvangen om je op respectvolle en integere wijze een ervaring te geven die je nooit meer vergeet!

ilona-250

Ilona Stroecken

Ilona is dankbaar dat zij op haar eigen integere wijze anderen kan bijstaan op deze diepgaande reis naar zelfontdekking en spirituele verlichting!

edwinbraker-250

Edwin Braker

Midden in het Landgoed van Twickel voel je hier direct de rust en ontspannenheid…een goede start voor elke sessie!

fotomichael250

Michael Dijkstra

Ben jij klaar om te herinneren wie je echt bent, om jezelf herboren te laten voelen, om de last van je schouders los te laten? Dan begeleid ik jou met alle liefde in een 5MeO-sessie!

zack-zakaria

Zack Zakaria

Klaar om je professioneel te begeleiden in deze meest grootse verandering in je leven.

boriska

Boriska Schaller

Deze ervaring gun ik iedereen die zich geroepen voelt om ‘thuis’ te komen en ik voel me vereerd om jou daarin te mogen begeleiden in mijn praktijk in Veldhoven.


 

Stuur nu een live bericht naar een facilitator:

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://5meo.net 300 0