theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Facilitator Boriska Schaller

Beste medereizigers en waarheidszoekers;

Als kind had ik al bijzondere ervaringen en ervaarde ik vanalles wat anderen niet herkenden. Ook heb ik altijd het gevoel gehad, dat er hier iets niet klopte.

Toen ik volwassen was, ben ik na een aantal diepe mystieke ervaringen steeds meer wakker geworden en ging ik dieper opzoek naar ‘De Waarheid’. In 2007 heb ik van mijn zoektocht mijn werk gemaakt en starte ik in 2008 mijn coachpraktijk en ben ik me steeds verder gaan verdiepen in zelfontwikkeling en spiritualiteit en heb ik me verder opgeleid als alternatief therapeut. Een prachtige weg met veel diepte punten en hoogte punten. Ik kwam in contakt met ayahuasca en dat heeft mijn wereld compleet veranderd. Daarmee ontdekte ik een diepere wijsheid en een hogere intelligentie.

Mijn leven kreeg daardoor een andere richting, maar daarvoor moest ik eerst mezelf bevrijden uit een situatie die onverdraagbaar was geworden. Ik kwam in een crisis en neerwaardse spiraal en het leek wel of alles tegen me was. Ik was alleen nog maar bezig met overleven en raakte letterlijk de grond onder m’n voeten kwijt. Deze situatie heeft mij totaal uitgeput en lamgeslagen. Bijna onzichtbaar voor de buitenwereld hield ik de crisis voor mezelf. Ik wilde sterk zijn en professioneel blijven naar de buienwereld, maar vanbinnen ging ik dood.

Nog niet hersteld van de vorige crisis, kreeg ik er nog een crisis bovenop. Het werd een vloek en een zegen. Ik ging op zoek naar heling. Ik heb al mijn geld en energie in mezelf gestopt, in mijn zoektocht naar genezing. Daardoor kwam ik op de meest bijzondere plekken en in contact met de meest bijzondere mensen. Maar de frustratie rondom mijn kwaal en de uitputting bleef mij maar teisteren en de zoektocht ging door.

Begin 2024 kwam ik in contact met een sjamaan die mij vertelde dat ik alleen maar mijn frequentie hoefde te verhogen, dan zou ik van mijn klachten verlost zijn, dat frustreerde mij, omdat ik al die tijd ook bezig was met mijn frequentie te verhogen, maar ondanks dat, bleven de klachten nog steeds.

Totdat ik in mei 2024 een echte doorbraaksessie kreeg met 5MeO DMT. Voor mij kwam alles samen tijdens deze sessie. Tijdens deze sessie ervaarde ik een wedergeboorte in mijn wezenlijke zelf. Ik ging door een aanvaardingsproces in het accepteren van wie ik werkelijk ben. Deze acceptatie opende mijn ware essentie van mijn bron in mijn eigen universum, met daarbij de toegang tot het multiversum waar ik mezelf ervaarde als heerser van mijn imperium.

Sinds deze sessie voel ik me met liefde gedragen door het veld. Steeds komen de herinneringen terug in mijn dromen net voordat ik smorgens wakker word, maar soms ook overdag. Sindsdien opende zich een weg vanuit vrijheid en vertrouwen, waardoor ik me geheel durfde over te geven aan het leven in ‘het hier en nu’. Sindsdien laat ik me leiden in alles wat zich aandient en brengt dit mij op het pad van heling en vrijheid en zijn mijn klachten bijna verdwenen en vertrouw ik dat ik binnenkort volledig ben hersteld.

Ik ervaar ook dat ik het veld van het hogere bewustzijn steeds meer kan intergreren in mijn realiteit. Ik doorzie alle velden die ik zelf heb doorleefd en alle velden die mij niet meer dienen als ‘oude’ programma’s, waardoor ik in staat ben mezelf volledig te bevrijden uit een verouderd systeem ‘de matrix’ en dat maakt dat ik nu in staat ben om anderen die daar nog in ‘gevangen’ zitten, vrij gemakkelijk kan bevrijden, als ze daarvoor openstaan. Ik ontmoet ook steeds meer mijn Kosmische familie, waarmee wij dit samen creëren.

Ik ben ontzettend dankbaar voor deze bijzondere en werderom levensveranderende ervaring en waar het naartoe heeft geleid en waar het me nog steeds naartoe mag leiden, ik volg. Deze ervaring gun ik iedereen die zich geroepen voelt om ‘thuis’ te komen en ik voel me vereerd om jou daarin te mogen begeleiden in mijn praktijk in Veldhoven.

Tot gauw❤

Hartelijke groet,

Boriska Schaller


Adres: Marter 2
5508MP Veldhoven, NL
Bekijk op Google Maps

Email: boriska@5meo.net
Bel Boriska: 06-15957929

boriska

Ben je er klaar voor en heb je de voorwaarden gelezen? Boek dan hier jouw sessie.


15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://5meo.net 300 0