theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Facilitator Ilona Stroecken

Al zolang ik me kan herinneren, ben ik gefascineerd door de spirituele wereld. Het mysterieuze en ongrijpbare aspect ervan heeft altijd een aantrekkingskracht op me gehad. Ik bezocht spirituele beurzen, nam deel aan workshops en dompelde mezelf onder in deze wereld. Maar terwijl het leven voortraasde, raakte ik steeds meer verstrikt in de welbekende ratrace. Na een flinke periode van alleen maar werken veranderde er iets. De wereld trapte op de rem, en ik vertraagde mee. Er begon iets in mij steeds harder te roepen: “Je bent niet op aarde gekomen om alleen maar te werken!”

Alsof het leven me de weg wees, werd ik vanzelf op het juiste pad gezet. Samen met een vriendin begon ik het blad HX Magazine. Een feestje om te maken! Praten, schrijven en me onderdompelen in de wereld van spiritualiteit, oude wijsheden, bewustzijn en alles wat daarmee te maken had.

De eerste stappen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling waren gezet. Omdat ik van diepgang houd, twijfelde ik geen seconde toen ik in aanraking kwam met 5-MeO-DMT. Al zouden al die grootse woorden over dit medicijn maar voor een klein deel waar zijn, dan zou het voor mij al de moeite waard zijn!

Maar wauw, wat werd ik overweldigd door het verruimde bewustzijn, de oneindigheid en het goddelijke. Het opende voor mij de deur naar een diepere realiteit en een dieper bewustzijn. Het was transformerend en bracht me terug naar mijn kern. Ik voelde een hernieuwde verbinding met het universum en een diepere betekenis in mijn bestaan.

Na deze ervaringen voel ik een roep om anderen te begeleiden op hun eigen reis naar zelfherinnering en bewustzijn. Ik wil mensen de mogelijkheid bieden om even terug naar huis te gaan, om te herinneren wie ze werkelijk zijn. En daar zijn geen woorden voor.

Als begeleider van 5-MeO™ sessies heb ik het voorrecht gehad om getuige te zijn van de transformaties die mensen doormaken. Ik zie hoe ze loslaten wat niet langer dient, inzichten ontvangen en hun eigen innerlijke kracht herontdekken. Mijn rol is om hen te ondersteunen en te begeleiden op een veilige reis, terwijl ze zich openstellen voor de oneindige mogelijkheden van het universum.

Ik ben dankbaar dat ik op mijn eigen integere wijze anderen kan bijstaan op deze diepgaande reis naar zelfontdekking en spirituele verlichting!

Tot snel!

Ilona


Adres: Op jouw lokatie
of regio Boxmeer (NL).
In overleg.

Email: ilona@5meo.net
Whatsapp met Ilona

ilona-250

Ben je er klaar voor en heb je de voorwaarden gelezen? Boek dan hier jouw sessie.


15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://5meo.net 300 0