theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Facilitator Michael Dijkstra

In 2018 heb ik op het diepste punt in mijn leven – na het lezen van de Vier Nobele Waarheden van Gautama Buddha – een verlichtingservaring van 8 dagen gehad.

Mijn levenssituatie was hetzelfde, maar ik voelde dat alles precies is zoals het moet zijn. Niets kon mij raken, en ik zag de schoonheid van alles in. Zoals het met alles in ons leven gaat had deze mooie ervaring ook zijn eind. Maar het zaadje was geplant!

De dingen die ik voorheen belangrijk vond deden me weinig meer. Mijn spirituele vlam was aangewakkerd en ik ben via Gautama Buddha terecht gekomen bij Yoga, wat ik nu al enkele jaren praktiseer (Kriya en Hatha). Daarnaast leer ik graag van verschillende Oosterse filosofieën.

Ik ben altijd al nieuwsgierig geweest naar het bewustzijn en heb mijzelf dan ook verrijkt met het gebruik van entheogene middelen (psychedelica), wetende paddo’s, LSD, MDMA en DMT. Deze middelen hebben mij, samen met mijn spirituele werk, weten te transformeren van een verbitterd, naar binnen gekeerd persoon naar een vrolijk, liefdevol persoon bruisend van enthousiasme en zin in het leven! Ik heb al het leven geleerd te waarderen, te omarmen en de schoonheid van alles wat is, in te zien.

En toch was er nog veel werk te verrichten, want mijn levensdoel is verlichting bereiken en daarmee zoveel mogelijk mensen op mijn reis mee te nemen. Ik had al vrede gesloten dat het mij nog duizenden levens kon kosten om bevrijd te worden uit de illusie; tot ik kennis maakte met 5-MeO DMT!

5MeO heeft mij de ervaring gegeven waar zelfs Boeddhistische monniken na een leven vol meditatie vaak niet komen; de eenheid, de oceaan van het ongemanifesteerde, oneindigheid, de bron. Na mijn eerste ervaring voelde ik gewoonweg dat ik in een verbeterde versie terugkwam; herboren, geupgrade, lichter, meditatief en gebalanceerder.

Waar ik mij altijd al geroepen heb gevoeld om mensen te helpen waar ik kan, voel ik dat mensen begeleiden met een ervaring van 5MeO iets is waar ik écht een verschil kan maken. Als een integere begeleider creëer ik graag een veilige en vertrouwde omgeving waarin mensen hun angsten, twijfels, zorgen, stress – en alles wat hen niet dient – kunnen loslaten en zo deze transformatieve, levensveranderende ervaring mogen ondergaan.

De wereld en het leven kunnen zo mooi zijn! Iets wat velen van ons vergeten zijn; iets wat ons niet geleerd wordt op school en in ook niet in onze cultuur. Slechts één ervaring kan al een heel leven in positieve zin veranderen, zoals velen reeds hebben ondergaan. Dit krachtige lichaamseigen stofje weet precies wat je nodig hebt!

Ben jij klaar om te herinneren wie je echt bent, om jezelf herboren te laten voelen, om de last van je schouders los te laten? Dan begeleid ik jou met alle liefde in een 5MeO-sessie!


Adres: Flevostraat 65
Purmerend (NH), NL
Bekijk op Google Maps

Email: michael@5meo.net
Whatsapp met Michael

fotomichael250

Ben je er klaar voor en heb je de voorwaarden gelezen? Boek dan hier jouw sessie.


15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://5meo.net 300 0