theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Facilitator Rudi Nooijen

Mijn roots liggen in Venray, waar ik een groot deel van mijn leven heb doorgebracht en waar ik ook mijn kinderen heb mogen krijgen. Van jongs af aan heb ik al een heel ‘levens-uitdagend’ randje wat mij vaak anders liet denken dan mijn omgeving. Dit heeft voor erg diepe dalen gezorgd, maar ook voor het tegenovergestelde daarvan. Het gaf me uiteindelijk de kracht die ik kwijt was waardoor ik helemaal mijn eigen weg ben gaan volgen.

Als een van de pioniers in Nederland heb ik mezelf verdiept in directe hypnose. Ik was medeoprichter van het opleidingencentrum en franchise formule HypnoseCentrum Nederland. Als meester hypnotiseur en internationaal hypnoseleraar heb ik meer dan 10.000 mensen geholpen met krachtige 1-op-1 sessies, voor zowel issues op lichamelijk als geestelijk gebied.

Jarenlang heb ik me verdiept in het werk van David R. Hawkins. Hij was mijn spiritueel leraar en mijn inspiratiebron om me nog verder te gaan verdiepen in het bewustzijn, non-dualiteit en verlichting.

Maar het was pas toen ik in aanraking kwam met 5-MeO-DMT dat alles wat ik geleerd had in één enkele ervaring werd samengebracht. Ik werd overspoeld door een diepe vorm van zelfherinnering en een diepgaand bewustzijn. Het was alsof het leven me liet zien wat mijn ware roeping is.

Nu zie ik het als mijn levensdoel om anderen te begeleiden op hun eigen reis naar zelfherinnering, bewustzijn en verlichting. Mijn jarenlange ervaring heeft me in staat gesteld om met vol vertrouwen een krachtige en integere begeleiding te bieden aan degenen die klaar zijn om naar het licht getrokken te worden en openstaan voor verandering.

Naast het begeleiden van individuen op hun persoonlijke reis, heb ik een missie om zoveel mogelijk positieve impact te maken op ons collectieve bewustzijn. Ik besef dat ik dit niet alleen kan bereiken, dus heb ik deze website en community opgezet. Hier kun je steeds meer vakkundige begeleiders vinden verspreid over het hele land, die allemaal aan de hoogste kwaliteitsstandaarden voldoen, en vind je ervaringen van anderen om je een zo goed mogelijk beeld te geven van wat je te wachten staat. Samen creëren we een rimpel effect, waardoor onze wereld steeds helderder en verlichter wordt.

Ik kijk er naar uit om je te mogen ontvangen in mijn praktijk om je op respectvolle en integere wijze een ervaring te geven die je nooit meer vergeet!

Tot snel!

Rudi


Adres: Grotestr. 8A
Venray (L), NL
Bekijk op Google Maps

Email: rudi@5meo.net
Bel Rudi: 085-2500606

rudi-250

Ben je er klaar voor en heb je de voorwaarden gelezen? Boek dan hier jouw sessie.


15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://5meo.net 300 0