theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Reviews

Anoniem (33)Datum: 10-08-2023Waardering (0-5):
Wat waren je verwachtingen en intentie(s)?
Echte verwachtingen had ik niet, omdat ik het moeilijk vond om er een beeld van te schetsen of te begrijpen wat het nu echt precies was. Heel nieuwsgierig en benieuwd wat het voor mij kon betekenen was ik wel!


Hoe zou je de ervaring zelf beschrijven? Had je (intense) emoties?
Heel bijzonder en iets wat in woorden ook moeilijk te omschrijven of uit te leggen is. Ik heb een soort van echt hele intense ontspanning ervaren, waarbij je droomt maar toch bij bewustzijn bent. Tijdens die droom heb ik vooral hele mooie bevestigingen kreeg op de belangrijke keuzes die ik afgelopen jaren gemaakt heb. Daarnaast heeft het mij op een hele heldere manier inzicht gegeven in bepaalde familiepatronen.


Wat heb je lichamelijk waargenomen tijdens de sessie?
Mijn lichaam voelde tijdens de sessie echt heel ontspannen, bijna verlamd. Nadien moest ik en mijn lichaam echt weer wakker worden, alsof ik een ruggenprik gekregen had en verdoofd was.


Wat heb je visueel waargenomen tijdens de sessie?
Het begon allemaal met het zien van heel veel patronen die door elkaar draaien, alsof ik door een tunnel ging. Ik heb een hele tijd bij het bed van mijn overleden oma gestaan, waarna ik zelf zo ontspannen werd dat ik mijzelf afvroeg of dit het gevoel van doodgaan zou zijn. Vervolgens flitste ik constant heen en weer tussen diverse plekken waar ik heel graag ben.


Heb je eens behoefte aan verdere integratie of ondersteuning?
Misschien zou een herhaling leuk zijn, omdat er ongetwijfeld nog meer uit te halen is.


Heb je nog opmerkingen of iets wat je wilt delen?
Zorg voor voldoende ontspanning de dagen na de sessie!


Kun je de ervaring kort samenvatten voor toekomstig geïnteresseerden?
Een gevoel van totale overgave en een intens gevoel van ontspanning.


Deze gevoelens/indrukken heb ik ervaren:
 • Acceptatie
 • Liefde
 • Extase
 • Vreugde
 • Vredig

REVIEW - EEN MAAND LATER

Datum: 10-08-2023Waardering (0-5):
Heb je na de sessie veranderingen in je dagelijks leven opgemerkt, zoals veranderingen in gewoontes, relaties, carrière, spiritualiteit, je relatie met jezelf en met anderen? Zijn er blijvende effecten, inzichten of veranderingen in je leven?
De weken na de sessie zijn er zeker een aantal veranderingen. Relaties met bepaalde mensen in mijn directe omgeving waar ik voorheen irritatie of boosheid bij voelde, kan ik nu veel beter van een afstand aanschouwen, zonder die irritatie of boosheid te voelen. Er zijn ook relaties die ik voorheen actief onderhield omdat ik dat zag als een soort plicht of vond dat ik dat moest doen. Daar heb ik zonder schuldgevoel afscheid van genomen. De sessie heeft mij laten inzien dat ik nog meer mijn intuïtie moet volgen. Zodra ik dat niet doe, of de signalen van mezelf ‘negeer’, word ik echt intens moe. Daarnaast heb ik de laatste weken opvallend vaak een trillend ooglid, ben er nog niet achter wat dat betekent 😉


Indien je herbeleving(en) hebt gehad, kun je er dan wat over vertellen?
Geen.


Hoe heeft de ervaring je kijk op het leven of jezelf veranderd?
Het is voor mij nu zo helder dat je ziel en lichaam twee aparte dingen zijn. Ik heb door de sessie vooral veel bevestiging gehad dat ik op een aantal belangrijke gebieden de juiste keuzes heb gemaakt. Van mijzelf wist ik dat ik een heel nuchter en stabiel persoon ben, maar ik denk dat ik stabieler ben dan ik dacht.


Heb je tips voor mensen die overwegen een 5-MeO™ sessie te ondergaan?
Zorg voor rust en ontspanning de weken na de sessie. Ook heb ik zelf alcohol vermeden omdat ik daar ‘foggy’ van werd.


Is er nog iets veranderd (lichamelijk,geestelijk,visie)?
Meer focus op mijzelf en mijn eigen doelen.


Kun je de ervaring kort samenvatten voor toekomstig geïnteresseerden?
Een ervaring die mij verhelderingen en bevestiging heeft gegeven!• Is je kijk op de wereld veranderd?: Ja

• Is je levenskwaliteit nu verhoogd?: Ja

• Ben je nu daadkrachtiger geworden?: Ja

• Ben je rustiger geworden of beleef je meer berusting?: JaHeb je andere vragen of wil je ervaringen delen, kijk, lees, of chat live mee op ons uitgebreide forumcafé of klik dan hier neem deel aan onze WhatsApp-groep.
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://5meo.net 300 0