theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Reviews

Branco (34) uit PurmerendDatum: 19-09-2023Waardering (0-5):

Wat waren je verwachtingen en intentie(s)?
Losbreken van de dingen waarvan ik weet dat ze niet bij me horen, blijvende pijn, angst, schaamte en meer.


Hoe zou je de ervaring zelf beschrijven? Had je (intense) emoties?
Hoop boosheid en angst. Ik kon niet geloven wat er met me gebeurde, het voelde alsof het nooit zou ophouden. Totdat ik uiteindelijk niet anders kon dan begrijpen en toegeven. Ik moet wel zeggen dat ik merk dat er nog wat weerstand achter is gebleven, dat is wat ik wil integreren. Maar ik merk al dat ik er niet meer zwaar aan til, het is oke.


Wat heb je lichamelijk waargenomen tijdens de sessie?
Ik heb geen lichaam meer gevoeld, volledig opgegaan in alles wat er is. Toen ik weer wat begon te landen was het alsof ik opging met een wolk, alleen maar licht.


Wat heb je visueel waargenomen tijdens de sessie?
Een golf van wit en licht grijs, als een wilde oceaan die overging van weerstand naar loslaten (wat nog niet helemaal gelukt is, maar dat mag). Daarbij ook met de ogen open de vorm van Ruud gezien, was verrassend geruststellend, alsof the hand of God me kalmeerde.


Heb je eens behoefte aan verdere integratie of ondersteuning?
Dan laat ik dat wel weten, maar in principe kan ik alles he *wink wink*


Heb je nog opmerkingen of iets wat je wilt delen?
Wauw...


Kun je de ervaring kort samenvatten voor toekomstig geïnteresseerden?
Ik snap het! Hahahah😂 Maar ik begrijp gewoon niet waar ik mij al die jaren zo druk om heb gemaakt. Alle pijn, ellende, lijden, doe HOE en WAAROM vraag is eigenlijk niet belangrijk meer. De ochtend erna merkte dat ik weer dacht, "ik moet me ergens zorgen over maken", maar ik heb direct besloten het niet te doen. Ben super benieuwd wat zich nu allemaal op mijn pad gaat ontwikkelen, ik heb er zin in.


Deze gevoelens/indrukken heb ik ervaren:
 • Schaamte
 • Woede
 • Angst
 • Pijn
 • Acceptatie
 • Extase
 • Vreugde
 • Vredig
 • Ongeloof

REVIEW - EEN MAAND LATER

Datum: 19-09-2023Waardering (0-5):

Heb je na de sessie veranderingen in je dagelijks leven opgemerkt, zoals veranderingen in gewoontes, relaties, carrière, spiritualiteit, je relatie met jezelf en met anderen? Zijn er blijvende effecten, inzichten of veranderingen in je leven?
Ja jeetje, waar zal ik beginnen? Het weten maakt het nu dat ik een hoop dingen van vroeger niet meer zie als iets wat me tegenhoudt, en dat ik daarom op zoek moet naar een antwoord. Alle antwoorden zitten in mezelf, al is het wel een flinke uitdaging om de balans te vinden tussen die "flow state" en alles gewoon maar ervaren. Ik merk vooral de mijn superpowers versterkt zijn: empatie, compassie, inzicht. Daarnaast ervaar ik veel meer rust en kalmte en voel ik me onbeschrijfelijk lichter. Ik denk dat ik nog wel meer dingen kan noemen om het allemaal te quantificeren maar laat ik het hier bij houden. Alles is oke.


Indien je herbeleving(en) hebt gehad, kun je er dan wat over vertellen?
De afterglow was heerlijk, ik kan er nu ook bewust voor kiezen om terug te gaan naar de staat van zijn, met name tijdens meditatie. Een aantal keer de extreme woede ervaren, net zoals tijdens de sessie. Ben tot de conclusie gekomen dat dit de donkere kant van mn mannelijke kracht is, iets waar ik ook een lichtere draai aan kan geven. Dit besef alleen is vaak al genoeg om het anders te ervaren. Een aantal keer ook de extreme angst van de sessie ervaren (de weerstand) bij bijvoorbeeld de kraan aanzetten waarbij water hard opspatte. Een teken dat er nog steeds wat angst ergens aanwezig is, maar ook dat is oke.


Hoe heeft de ervaring je kijk op het leven of jezelf veranderd?
De IK die sinds ik nog jong was het leven ervaarde, is op een bepaalde manier dood gegaan. Veel van wat ik weet van toen, zijn externe factoren, en niet de echte ik. Ik kom steeds dichterbij "alles wat er is", en het dichts wat daarbij in de buurt komt is liefde.


Heb je tips voor mensen die overwegen een 5-MeO™ sessie te ondergaan?
Just do it!!


Is er nog iets veranderd (lichamelijk,geestelijk,visie)?
Ik kan tijdens ademen mijn longer weer volledig vullen. Ondanks dat ik gestopt was met roken lukte dat niet. Nu is er een bepaalde spanning weg en adem ik het leven in tot ik helemaal vol zit.


Kun je de ervaring kort samenvatten voor toekomstig geïnteresseerden?
Pure release• Is je kijk op de wereld veranderd?: Ja

• Is je levenskwaliteit nu verhoogd?: Ja

• Ben je nu daadkrachtiger geworden?: Ja

• Ben je rustiger geworden of beleef je meer berusting?: JaHeb je andere vragen of wil je ervaringen delen, kijk, lees, of chat live mee op ons uitgebreide forumcafé of klik dan hier neem deel aan onze WhatsApp-groep.
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://5meo.net 300 0