theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Reviews

Lilian (62) uit BeugenDatum: 23-10-2023Waardering (0-5):
Wat waren je verwachtingen en intentie(s)?
Verwachtingen: ik ben er blanco in gegaan. Intenties: Om bij mijzelf te komen (bron) en alleen maar liefde te mogen zijn. Dit is ook echt gelukt.


Hoe zou je de ervaring zelf beschrijven? Had je (intense) emoties?
- Vreugde - Liefde - Verlichting


Wat heb je lichamelijk waargenomen tijdens de sessie?
Vooral veel bruisen (tintelingen) door mijn hele lichaam heen. Dit voelde heerlijk. Ik voelde geen zwaartekracht meer. Totale vrijheid. Bij het terugkomen voelde ik mijn lichaam bruisend maar ook alsof het langzaam zwaar in het matras kwam te liggen.


Wat heb je visueel waargenomen tijdens de sessie?
zwarten, witten en bruinachtige kleuren waardoor ik heen bewoog al dansend en wentelend.


Heb je eens behoefte aan verdere integratie of ondersteuning?
Dat weet ik nog niet. Ik ga de aankomende 4 weken bewust voelen hoe en wat deze reset voor mij is en wat het gedaan heeft. Als ik ondersteuning nodig heb dan weet ik Ilona te vinden en dat is een fijn idee. Kortom, ik ga eerst odervinden wat het nog allemaal meer doet met mij.


Heb je nog opmerkingen of iets wat je wilt delen?
Ik kan iedereen aanraden om deze reis te gaan ervaren. Het is niet uit te leggen wat het met je doet. Een woord GEWELDIG.


Kun je de ervaring kort samenvatten voor toekomstig geïnteresseerden?
De sessie is goed uitgelegd en eenvoudig. Tijdens mijn reis voelde ik mij licht en liet ik mij meevoeren naar... Voor mij was dat terug naar de baarmoeder, daar draaide ik om mijn as en maakte mooie bewegingen. Hierna werd ik in het heelal (voor mijn gevoel) gebracht. Daar heb ik gezweefd, gewenteld, gedraaid en salto's gemaakt. Het voelde als dansen op een vertraagde bijzondere wijze. Aangezien ik door een aangeboren scoliose in mijn bekken, en na een valpartij 10 jaar geleden, beperkt ben, is dit een geweldig gevoel. Ik was los van alle beperkingen. Wow, geen woorden voor. Het gevoel dat ik kreeg was dat ik weer terug was gekomen bij mijn bron, ik was alles maar ik was ook weer helemaal niets en het was prachtig en liefdevol. Hierna kwam ik langzaam terug naar het NU en heb ook nog tranen van geluk gevoeld en veel bruisen in mijn lichaam. Thuis gekomen en heel rustig aan gedaan. De nacht was weer een soort van herbeleving. Veel dromen en tintelingen door mijn hele lichaam en vooral op de plekken waar ik beperkt en pijn kan voelen. Uiteraard ben ik ook nog eruit gemoeten omdat mijn blaas vol liep (reiniging). En met het tussetijds opstaan totaal geen klachten in mijn lichaam gevoeld. De ochtend wakker geworden was alles heel helder in mijn hoofd maar ook weer niet. Bij het opstaan was ik enigzins duizelig en heb mij gedwongen naar het NU toe te gaan. Het leek namelijk alsof ik er niet echt was. Vandaag, de dag erna en het is nu 12:00 uur geweest voel ik me heerlijk en nog steeds in een heerlijke roes. Ik heb net mijn boekhouding gedaan en dat lukte prima (hoop ik;-) Het voelt alsof mijn lichaam een reset heeft gehad, minder klachten en meer ruimte. Bovendien voelt het dat ik de hele wereld aankan maar ik kies alleen dat wat goed voor mij is. Dankjewel Ilona. Ik heb in vol vertrouwen mij volledig bij jou kunnen overgeven. Het veilige gevoel dat jij mij hebt gegeven is van essentieel belang om goed de reis te kunnen maken. Super, jij bent echt een professional.


Deze gevoelens/indrukken heb ik ervaren:
 • Acceptatie
 • Liefde
 • Extase
 • Vreugde
 • Vredig
 • Ongeloof
Heb je andere vragen of wil je ervaringen delen, kijk, lees, of chat live mee op ons uitgebreide forumcafé of klik dan hier neem deel aan onze WhatsApp-groep.
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://5meo.net 300 0