theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Waarom 5MEO?

Dat wij overtuigd zijn van dit medicijn dat had je vast al begrepen. We willen je niet overtuigen maar wel informeren waarom wij denken dat het ondergaan van een  5-MeO-sessie een meerwaarde voor je leven zou kunnen zijn.

Het is geen toeval dat je hier bent. Ooit heb je hier misschien wel om gevraagd diep van binnen: die verandering. Je hebt al alles geprobeerd en gedaan. Het was het steeds weer niet. Daarom: welkom en lees rustig verder.

Een enkele 5-MeO™ sessie kan een enorme positieve invloed hebben op fysiek, mentaal en emotioneel niveau, en zal bijdragen aan het herstel van balans in je leven. Het biedt de potentie om diverse problemen te verlichten en kan je levensperspectief, zelfwaardering, zelfrespect en innerlijke rust herstellen, wat leidt tot een grotere integriteit en vastberadenheid in je leven, met alle bijbehorende voordelen die daarbij komen kijken.

De universiteit in Maastricht heeft middels onderzoek aangetoond dat een enkele dosis van 5-MeO-DMT de cellen stimuleert, de zenuwcellen versterkt en veranderingen in uiterlijk en functioneren teweegbrengt (lees ook hier).

Algemene motieven

Er zijn verschillende redenen waarom mensen ervoor kiezen om een 5-MeO™ sessie te ondergaan. Sommigen zoeken diepere spirituele ervaringen en streven naar een dieper begrip van zichzelf en de wereld om hen heen. Anderen zijn op zoek naar persoonlijke groei en zelfontdekking, waarbij 5-MeO-DMT kan helpen belemmeringen, patronen en trauma’s te doorbreken en diepe inzichten te verkrijgen. Het medicijn kan ook dienen voor bewustzijnsverruiming en expansie, waarbij het nieuwe perspectieven, ideeën en inzichten biedt.

 

Concrete motieven

Nieuwsgierigheid, non-dualiteit of verlichting ervaren, bewustzijn verruimen, wakker worden, karmische wonden helen, pijn, verslavingen, trauma’s, cognitieve of emotionele onbalans, angsten, piekeren, depressies en aandoeningen zoals fibromyalgie, het chronisch vermoeidheidssyndroom, prikkelbare darmsyndroom, de ziekte van Lyme, de ziekte van Crohn, diabetes, reuma, kanker, orgaanklachten, hormonale- of menstruatieproblemen, oedeem, etc.

Heb je een ander probleem en wil je weten hoe 5-MeO™ je kan helpen? Neem een kijkje op het internet of neem contact met ons op via telefoon of stuur ons je vraag per e-mail. Vaak blijkt dit de ideale oplossing te zijn wanneer reguliere of alternatieve zorg niet of niet voldoende effectief is.

 

Resultaat

Het gewenste resultaat kan uit een onverwachte hoek komen. Dit kan resulteren in reacties als “oh my god”, “WOW” of “ongelooflijk!” of juist een diepe stilte. Het medicijn biedt de mogelijkheid om een verlicht leven te integreren, met alle voordelen die eerder zijn genoemd, mits het met respect wordt behandeld.

 

Veiligheid

Het gebruik van dit medicijn is toegestaan en zover bekend geheel veilig, zonder fysieke bijwerkingen. Bovendien is het interessant om te weten dat de stof al van nature in ons eigen lichaam voorkomt (endogeen) waardoor het bij binnenkomst direct door het lichaam als ‘veilig’ wordt gezien en aldus wordt toegelaten

 

Zelf onderzoek

Het is raadzaam om zelf onderzoek te doen naar de eigenschappen, mogelijkheden en resultaten van dit medicijn, omdat het gewenste resultaat vaak uit een onverwachte hoek kan komen. Dit kan resulteren in reacties als “oh my god”, “Wow” of “ongelooflijk!” of juist een diepe stilte. Het medicijn biedt de mogelijkheid om een verlicht leven te integreren, met alle voordelen die eerder zijn genoemd, mits het met respect wordt behandeld.

We streven ernaar om zoveel mogelijk informatie via onze website met jullie te delen maar we raden aan om ook literatuur, media, internet en andere bronnen te raadplegen om beter vertrouwd te raken met dit medicijn.

 

5-MeO-DMT en andere geestverruimende middelen

Het verschil tussen 5-MeO-DMT en andere geestverruimende middelen is opvallend. Waar andere middelen vaak de dualiteit van het ego stimuleren, gaat 5-MeO-DMT juist naar de essentie: non-dualiteit. Het brengt een pure eenwording tot stand, waarbij alles compleet is. Daarom wordt 5-MeO-DMT ook wel “The God Molecule” genoemd. Het maakt 5-MeO-DMT uniek en het krachtigste entheogeen ter wereld.

 

Bufo

🐸Bufo is de gebruikelijke verkorte naam voor een Noord-Amerikaanse pad, ook bekend als Bufo Alvarius of de Sonoran Desert Toad. Deze pad produceert als enige dier ter wereld de eerder genoemde 5-MeO-DMT. Het is echter belangrijk om te vermelden dat wij de zuivere en doseerbare versie van 5-MeO-DMT gebruiken die niet afkomstig is van dieren of planten, maar vervaardigd en gedoseerd wordt volgens de richtlijnen van the Temple of Awakening Divinity (T.O.A.D.) en de Conclave.

 

Voor wie

Bij het 5-MeO™ netwerk faciliteren we deze bijzondere ervaring op een veilige en verantwoorde manier, en we bieden begeleiding en ondersteuning voor een optimale sessie. Onze sessies zijn geschikt voor iedereen die zich geroepen voelt en bereid is om de kwaliteit van het leven te vergroten, zolang men in goede gezondheid verkeert. Het is echter belangrijk om te vermelden dat er enkele contra-indicaties zijn, zoals het gebruik van bepaalde medicatie en psychische of gedragsstoornissen. Voorafgaand aan een sessie sturen we je extra informatie toe waarin we de  contra-indicaties nog eens bespreken en waarin alle noodzakelijke voorbereidingen voor een goede sessie vermeld staan.

5-MeO-DMT is relatief nieuw en wint snel aan populariteit. Het medicijn biedt een krachtige en transformerende ervaring die steeds meer mensen aantrekt en beschikbaar wordt voor iedereen.

 

Jezelf durven zien! Wetenschappelijk onderbouwd.

Eenvoudig gezegd stelt de quantum fysica volgens het Heisenberg onwaarschijnlijkheidsprincipe dat wanneer we iets observeren, dat het waargenomene moet veranderen! Denk maar eens: je gaat nu eindelijk dàt waarnemen wat je vanaf je geboorte niet meer hebt kunnen zien: jezelf! Alleen al de moed om dit te durven kan eindelijk worden beloond met een loslaten van alles wat al die jaren ‘vastzat’. Met ‘vastzat’ bedoelen we energievelden (o.a. emoties, trauma’s, pijnen), voortkomend uit overtuigingen, ervaringen, relaties etcetera die we misschien al jaren willen ‘oplossen/loslaten’, maar we weten inmiddels niet meer hoe. Een 5MeO sessie ontstijgt direct het ‘hoe’.

 

Contra indicaties

Er zijn enkele duidelijke contra indicaties bekend waaronder het gebruik van drugs, antidepressiva (SSRI en MAO), elke serotine-beïnvloeder, ernstige hypertensie,  asthma, gediagnosticeerde psychische of gedragsstoornissen of psychose, een voorgeschiedenis van hartproblemen, ademhalingsproblemen of andere neurologische aandoeningen.

Als je toch een sessie wilt ondergaan en antidepressiva (of andere serotonine-beïnvloedende middelen) gebruikt, is het raadzaam om overleg te plegen met je behandelend arts om mogelijk af te bouwen, zodat je minimaal 3 weken voor de sessie gestopt bent met het gebruik ervan. Dit is belangrijk om eventuele onvooerziene interacties of complicaties te voorkomen.

Het is altijd verstandig om open en eerlijk te communiceren met ons en medische professionals om ervoor te zorgen dat de sessie veilig en geschikt is voor jouw specifieke situatie.

 

Heb je andere vragen of wil je ervaringen delen, kijk, lees, of chat live mee op ons uitgebreide forumcafé of klik dan hier neem deel aan onze WhatsApp-groep.

 

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://5meo.net 300 0