theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Wat is 5MEO?

Met een enkele 5-MeO™ sessie krijg je de unieke gelegenheid om je lichaam en je geest een compleet nieuwe start te geven. Dat klinkt nogal ruim, niet? Dat is het namelijk ook. Daarom adviseren we om eerst rustig verder te lezen, want waarschijnlijk ben je hier niet ‘toevallig’ terecht gekomen. Namens de bron, alvast welkom thuis💥!

Tijdens een 5-MeO™ sessie ontvang je het entheogene en lichaamseigen medicijn 5-MeO-DMT, wat resulteert in een intense, korte en levensveranderende ervaring. De effecten kunnen variëren, maar veel mensen beschrijven een tijdelijke afwezigheid van een gevoel van zelf en een diepe verbondenheid met het universum, waarbij zij een gevoel van eenheid en grenzeloosheid ervaren. Als ware een dosis puur bewustzijn die je de essentie van je wezen weer laat ervaren. Het ‘herinnert’ je eraan wie en wat je ook alweer bent, waarna een vernieuwde, frisse en lichte kijk op het leven zich weer direct aandient.

Doel

Het doel van een 5-MeO™ sessie is vaak spirituele exploratie, zelfontdekking, persoonlijke groei en genezing op zowel geestelijk als vaak lichamelijk op allerlei gebieden. Mensen zoeken soms naar antwoorden op existentiële vragen, willen hun bewustzijn verruimen of dieper inzicht krijgen in zichzelf en hun leven. Het kan ook worden gebruikt als onderdeel van therapeutische sessies, waarbij het kan helpen bij het verwerken van trauma, het bevorderen van emotionele heling en het verkennen van het (vaak zware) onbewuste.

Voor de sessie

Bij binnenkomst wordt alles rustig besproken, waarna je plaatsneemt om een damp in te ademen die voortkomt uit dit spirituele medicijn. Binnen enkele seconden ervaar je een plotselinge overgang naar een veel intensere en gewijzigde staat van bewustzijn. Er is een comfortabele ondergrond waarop je kunt ontspannen.

Ervaringen tijdens de sessie

Tijdens de sessie rapporteren mensen ongelooflijke ervaringen, zoals eenwording met alles, het ervaren van hun goddelijke zelf, thuiskomen in een staat van oneindigheid en diepe rust, het offline gaan van het ego en het verkrijgen van inzichten in hun ware zelf. De ervaring gaat vaak verder dan woorden kunnen beschrijven.

Tijdens een 5-MeO™ sessie ervaar je een reeks intense effecten en verschuivingen in je bewustzijn. Iedere ervaring is uniek. De inzichten die naar voren komen kunnen variëren van persoonlijke groei tot universele waarheden. De impact kan verschillende vormen aannemen, variërend van het oplossen van het gevoel van een afzonderlijk zelf tot het ervaren van een diepe verbondenheid met het universum, waarbij de scheiding tussen jou en de buitenwereld lijkt te vervagen. Sommige mensen melden transcendentie, extase en een diep gevoel van vrede.

Tijdens de sessie kunnen ook fysieke en energetische sensaties optreden, zoals golven van energie, vibraties, tintelingen, een gevoel van lichtheid of zelfs gewichtloosheid. Daarnaast kan de ervaring van tijd veranderen, waarbij minuten aanvoelen als uren of juist in een oogwenk voorbij lijken te gaan.

Een bijzonder aspect dat sommigen ervaren tijdens de sessie is een reis naar het zogenaamde ‘Zero-Point Field’, wat kan leiden tot een OBE (Out-Of-Body) ervaring. Deze diepgaande verschuivingen in bewustzijn kunnen een buitengewone reis van zelfontdekking en spirituele verkenning teweegbrengen.

Het energetische lichaam zoekt naar symmetrie en helpt het bij het herstellen van blokkades, knopen, onbalans, trauma’s en emoties. De helende, bewustzijnsverruimende en mystieke eigenschappen van dit medicijn zijn tot op heden nog niet volledig begrepen door de wetenschap. Men heeft het achteraf vaak over een ‘factory reset’.

Het is belangrijk op te merken dat elke persoon zijn eigen unieke ervaring heeft, en de diepte en impact kunnen variëren. De krachtige en transformerende aard van een 5-MeO™ sessie maakt het een diepgaande reis die moeilijk in woorden te vatten is. Het is een medicijn dat mensen in staat stelt om onverkende aspecten van zichzelf en het universum te ontdekken, waardoor een diepe en blijvende indruk achterblijft op degenen die deze bijzondere ervaring aangaan.

  • Eenwording met alles: Je voelt je verbonden met alles om je heen. Je keert terug naar de bron, naar je hogere zelf, naar het universum. Je ervaart de essentie van alles.
  • Het goddelijke zelf: Je ervaart je eigen goddelijke aard, een hoger bewustzijn dat je overstijgt. Je voelt je één met het goddelijke.
  • Thuiskomen: Je voelt je thuis, in een staat van oneindigheiden diepe rust. Je ervaart het pure licht en een ultieme eenheid met alles.
  • Ego ‘offline’: Het ego valt heel even weg en je ervaart een staat van non-dualiteit. Er is geen interne en externe scheiding meer, geen onderscheid tussen hier en daar. Je krijgt inzicht in wie je werkelijk bent en wat je werkelijk bent.
  • Rust en geborgenheid: Je ervaart een diepe innerlijke rust en een gevoel van geborgenheid. Het is een overweldigende ervaring van stilte en vrede.
  • Reset en genezing: De ervaring fungeert als een reset voor je wezen. Het kan helend zijn op verschillende niveaus, zowel fysiek als emotioneel.

 

Over de sessie en daarna

De sessie heeft een therapeutisch en niet-ceremonieel karakter. Tijdens het hoogtepunt van de ervaring spelen gedachten geen enkele rol, omdat het een volledig automatisch energetisch proces is. Het lichaam herstelt tijdens de ervaring op natuurlijke wijze de balans. De ervaring zelf duurt doorgaans ongeveer 10-15 minuten, gevolgd door een fascinerende periode van “terugkomen” waarin het ego weer online komt. Deze fase duurt gemiddeld 30-45 minuten. De totale sessie duurt doorgaans ongeveer 2 uur, waarin je begeleider aanwezig is om je te ondersteunen en ervoor te zorgen dat je je vrij, veilig en ontspannen voelt. Na de sessie ben je in staat om veilig aan het verkeer deel te nemen.

Vaak merken mensen veranderingen op in hun leven na de sessie, op verschillende gebieden, zoals bewustzijn en gezondheid. Je kunt nieuwe inzichten krijgen, je anders voelen, andere slaappatronen ervaren en levendige dromen hebben. We staan klaar om je, indien nodig, te ondersteunen om ervoor te zorgen dat je resultaten zo zuiver, integer en effectief mogelijk zijn. Het kan waardevol zijn om deze ervaring te delen met anderen om je persoonlijke groei en integratie te versnellen.

Korte samenvatting

Kort samengevat is 5-MeO-DMT een natuurlijke stof (tryptamine, een lichaamseigen neurotransmitter net als aanverwanten serotonine en melatonine) die van nature in ons lichaam voorkomt en ook in verschillende planten en dieren te vinden is. Wanneer deze onder een juiste begeleiding wordt toegediend, veroorzaakt het de eerder genoemde energetische “reset”. Een soort interne therapie der therapieën. Het inhaleren van bewustzijn in de natuur’s meest pure vorm. Het is belangrijk om op te merken dat 5-MeO-DMT, voor zover bekend, geen schadelijke gevolgen heeft voor ons lichaam, mede doordat het een lichaamseigen neurotransmitter is. Gezien de mogelijkheden en potentie is het advies dan ook om zelf eerst onderzoek te starten in o.a. literatuur, de wetenschap, het internet of andere (media)bronnen.

 

 

Heb je andere vragen of wil je ervaringen delen, kijk, lees, of chat live mee op ons uitgebreide forumcafé of klik dan hier neem deel aan onze WhatsApp-groep.
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://5meo.net 300 0